Силен човек в Продължаваме промяната отправи ясно послание към политиците.Всичко, което

...
Силен човек в Продължаваме промяната отправи ясно послание към политиците.Всичко, което
Коментари Харесай

Гюров, ПП: Време е политиците да се оценяват по техните действия, а не по празните им заявки

Силен човек в " Продължаваме промяната " насочи ясно обръщение към политиците.

Всичко, което се случва в последните дни наподобява прекомерно добре координирано, с цел да може да се назова просто случайност. Видяхме по какъв начин дейностите на прокуратурата осигуриха опция на политическите играчи от статуквото да отиграят своите карти. Това написа Андрей Гюров от Политическа партия в профила си във " Facebook ".

Ето по какъв начин разяснява той последните събития: 

ГЕРБ настояват “на хартия ”, че са подготвени да поддържат правосъдна промяна, само че тази седмица станахме очевидци по какъв начин в Правна комисия, също като в приказките, тяхната увереност се изпари с настъпването на залеза. Мисля, че е извънредно време маските да паднат и да стартираме да оценяваме българските политици и политически партии по техните дейности, а не по празните им поръчки.

Решението на Радев да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия значи предварителни избори. А калните афери и непрекъснатият режим на кавги целят да се прикрие най-големия грабеж. Статуквото се пробва да открадне вярата на хората. Да ни внуши, че неприятното ръководство, против което всички протестирахме, е най-хубавото, което заслужаваме.

Но аз желая напълно човешки да ви кажа: Не се обезверявайте! Ние няма да се примирим, няма да се разберем с тях. Няма да превърнем Промяната в проекция на всичко, което ни гневеше, което ни възмущаваше, с което не бяхме съгласни.

Мантрата на политическите шамани е, че тази обстановка ще се повтаря до безспир. Внушението е, че проблемите на българите не могат да бъдат решени, до момента в който не се решат персоналните проблеми на някои политици. Нашето общество обаче прави разлика сред своите цели и партийните мераци. Затова не би трябвало да се обезсърчаваме с изказвания, че нищо няма да се промени.

Промяната към този момент стартира. Тя не е лесна и в никакъв случай не сме твърдяли, че ще бъде. Но нямаме подозрение, че ще я продължим. Заедно!

novoni.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР